Wij helpen jou, jij helpt jezelf

Het online begeleidingspakket ziet er als volgt uit:

Vragenlijst

Net zoals bij het zelfstandig afvalpramma ontvang je na de aanmelding van ons een vragenlijst. Deze vind je terug in je bevestigingsmail. We vragen je deze zorgvuldig in te vullen. Dit neemt ongeveer 10 minuten in beslag.

 

Analyseren en opstellen voedingsplan

Na het grondig analyseren van de ingevulde vragenlijst, gaan we een op maat gemaakt voedingsplan voor je opstellen. Bij het opstellen van het voedingsplan houden we rekening met jouw voorkeuren. Zo kun je blijven eten wat jij lekker vind. We werken niet met vaste recepten waardoor het eten bij jou blijft passen. Ook in de toekomst.  

 

Intake

Zodra het voedingsplan klaar is, nemen wij contact met je op om een online intake in te plannen. Deze intake duurt ongeveer 30 minuten. Hierin wordt het complete programma uitgelegd en besproken. Ook zal de coaching meteen starten door de valkuilen te bespreken en gaan we je helpen structuur te creëren. Als laatste gaan we samen een doel stellen.

 

Meting

Voordat we een doel kunnen stellen is het natuurlijk belangrijk om te weten waar je staat. Je krijgt van ons de juiste tools om het  beginpunt vast te stellen. De uitkomst van de wekelijkse meting ontvangen we graag 1 dag voor de online afspraak. Zo ook voor de intake.

 

Online consulten

Iedere 2 weken heb je een online consult. Hierin bespreken we natuurlijk de uitkomst van de meting en evalueren we de afgelopen 2 weken. Ook blikken we regelmatig vooruit. Het is belangrijk om voorbereid te zijn voor bijvoorbeeld eventuele feestjes of uitjes. We gaan je hierin adviseren en  coachen.

In het laatste consult wordt natuurlijk besproken hoe je verder kunt gaan. We focussen dan het meeste op de balansmethode zodat je op je gewenste gewicht zult blijven. En coachen we je in de structuur voor de toekomst. Het is natuurlijk ook mogelijk de begeleiding te verlengen mocht je doel nog niet zijn behaald.

Wij helpen jou, jij helpt jezelf.

Webshop Trustmark

Klantenservice

Contactgegevens

Zuiderdiep 389
7876 AV Valthermond
T. 0599 – 638 692
E. info@slankgarant.nl
KVK: 73626155
BTW: NL001395172B78

(c) 2024 Slankgarant.nl | Realisatie OostingMedia