Wij helpen jou, jij helpt jezelf

Het zelfstandig afvalprogramma ziet er als volgt uit:

Stap 1: Vragenlijst
Na jouw aanmelding ontvang je van ons een vragenlijst. Deze vind je terug in je bevestigingsmail. We vragen je deze zorgvuldig in te vullen. Dit neemt ongeveer 10 minuten in beslag.

Stap 2: Analyses en advies
Na het grondig analyseren van de ingevulde vragenlijst, komen wij met een uitgebreid op maat gemaakt advies. Heel veel adviezen zullen je waarschijnlijk bekend voorkomen, maar je zult ook versteld staan van onze vele bevindingen waar je zelf waarschijnlijk niet aan denkt: in je voeding maar ook in je activiteit. Ook de juiste combinatie hiervan is uiteindelijk zeer belangrijk voor je eindresultaat.
Onder ons algemene advies vind je dan de voor jouw op maat gemaakte voedingsschema’s, met hierin een dagindeling die voor structuur gaat zorgen. De inhoud van de eetmomenten zijn geheel persoonlijk voor jou opgesteld, dus ook met jouw voorkeuren. Wij geven je de juiste keuze opties met de juiste hoeveelheden. We werken niet met vaste recepten waardoor het eten bij jou blijft passen. Ook in de toekomst.

Stap 3: Meten en een doel stellen
Je krijgt voor ons de juiste tools om je beginpunt vast te stellen. Vervolgens moet je natuurlijk een doel hebben om naartoe te werken. Wij helpen je bij het bepalen van dit doel.

Stap 4: Keep In Control systeem
Je hebt je doel behaald, maar hoe nu verder? Je bent nu beland op het belangrijkste punt. Hier gaan 97% van de mensen die een dieet volgen de fout in. De meesten vallen terug in hun oude gewoontes. Om dit te voorkomen zullen er structurele aanpassingen moeten komen in je voedingspatroon. En wij gaan je hierbij helpen door middel van onze unieke KIC systeem waarin structuur en discipline de key-woorden zijn.
3 procent van de mensen die een afslankprogramma volgen, blijft uiteindelijk dus wel op het gewenste gewicht. De balansmethode gaat er voor zorgen dat jij bij die 3% gaat horen.

Ons motto is: ‘Weet wat je eet’. Daarom leggen we ook uit welke voedingsstoffen er zijn, waar ze in zitten en waar ze voor zijn.

Wij helpen jou, jij helpt jezelf.

Webshop Trustmark

Klantenservice

Contactgegevens

Zuiderdiep 389
7876 AV Valthermond
T. 0599 – 638 692
E. info@slankgarant.nl
KVK: 73626155
BTW: NL001395172B78

(c) 2024 Slankgarant.nl | Realisatie OostingMedia